Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drenthe en Sno niet geselecteerd


29 augustus 2008 - Bondscoach Foppe de Haan heeft Royston Drenthe en Evander Sno niet opgenomen in de selectie van Jong Oranje voor de komende EK-kwalificatieduels. De Haan is ontevreden over de houding en prestaties van beide spelers op de Olympische Spelen in China.

,,Met die twee erbij was het moeilijk een team te worden'', zegt De Haan. ,,Ze hebben me echt teleurgesteld. Ik kan dit niet accepteren. Dat heb ik ze ook verteld'', aldus de bondscoach die niet wilde vertellen hoe Sno en Drenthe in China het groepsproces nadelig hebben beïnvloed.

Op vrijdag 5 september speelt Jong Oranje tegen Noorwegen. Op 9 september volgt de uitwedstrijd tegen Zwitserland in Schaffhausen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!