Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Redelijke loting Ajax en Feyenoord


29 augustus 2008 - Ajax en Feyenoord hebben gunstig geloot in hun eerste ronde van de UEFA Cup. Ajax treffen het Servische FK Borac, terwijl Feyenoord het moet opnemen tegen Kalmar uit Zweden.

Kalmar versloeg AA Gent in de voorronde van het Uefacup toernooi. De Zweden wonnen met maar liefst 4-0. Borac is de nummer vier van Servië. Ajax en Feyenoord beginnen beiden met een thuisduel.

SC Heerenveen trof de op papier lastigste tegenstander uit zijn pot: Vitoría Setubal uit Portugal. De Friezen gaan eerst naar Portugal, alvorens de tweestrijd in het Abe Lenstra Stadion zal worden beslist. Een belangrijke confrontatie voor het Nederlandse voetbal, gezien de concurrentiestrijd tussen beide landen in het UEFA-coëfficiëntenklassement.

Dat laatste geldt ook voor de wedstrijden van NEC tegen het Roemeense Dinamo Boekarest. De eerste confrontatie is in Nijmegen.

FC Twente treft het Franse Stade Rennes. De Tukkers beginnen met een uitduel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!