Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht versterkt zich met Wormgoor


2 september 2008 - FC Utrecht heeft zich versterkt met Vito Wormgoor. De voormalig contractspeler van Ajax tekende in de Domstad een contract voor twee seizoenen, FC Utrecht heeft een optie voor nog eens twee extra seizoenen.

Een groot aantal clubs toonden belangstelling voor Wormgoor, waaronder ook minimaal vier clubs uit de Eredivisie. De pas negentienjarige Wormgoor zag zijn contract bij Ajax worden ontbonden na een kleedkamerincident.

Een medespeler, Manucharyan, weigerde een kaartschuld aan Wormgoor te betalen waarop de speler na een groot aantal vermaningen besloot de 150 euro maar zelf uit de broekzak van zijn teamgenoot te halen. Voor technisch directeur Piet Buter was het incident geen overweging waard om niet met Wormgoor in zee te gaan.

Buter: 'We hebben er over gesproken. Als je de achtergronden kent, staat niets in de weg dat hij bij ons komt spelen. We zien hem als een echte aanwinst, die zowel centraal achterin als verdedigend op het middenveld een toevoeging is op onze selectie. Een jonge jongen, die een goede toekomst wacht. Dat blijkt wel uit het feit dat twaalf clubs hem wilden hebben.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!