Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Robben kan woensdag spelen


8 september 2008 - Arjen Robben kan door bondscoach Bert van Marwijk worden ingezet in de WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen het Macdedonische nationale team. Robben heeft niet langer last van een kuitblessure.

Robben tegenover het ANP: "Het gaat goed, ik heb nergens last meer van", verklaarde Robben na de training. "Ik had zaterdag denk ik ook wel kunnen spelen. Maar het was verstandig om dat niet te doen."

De aanvaller van Real Madrid is er zich van bewust dat zeker hij moet luistere naar zijn lichaam. "Zeker ik moet naar mijn lichaam luisteren. Het was geen makkelijke beslissing. Ik heb dit seizoen voor het eerst in drie jaar een goede voorbereiding gehad. Ik heb ook nog geen training bij Real Madrid overgeslagen."

"Helaas kreeg ik vorige week tijdens de uitwedstrijd tegen Deportivo la Coruna een schop op mijn kuit. Dat kan iedereen gebeuren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!