Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch lang zonder Maenpaa


10 september 2008 - FC Den Bosch moet het langere tijd stellen zonder eerste doelman Niki Maenpaa. Na onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat de international van Finland een scheurtje heeft in het kapsel van zijn schouder. 'De herstelperiode wordt geschat op vier tot vijf maanden,' aldus trainer Theo Bos in het Brabants Dagblad.

'We gaan nu rustig bekijken of we een andere doelman gaan zoeken. We hebben natuurlijk Baim Zaari, maar ook hem kan iets gebeuren.' FC Den Bosch hevelde afgelopen zomer de talentvolle Zaari (18) over van de beloften nadat hij vorig seizoen al een aantal wedstrijden had gekeept.

FC Den Bosch kan op dit moment alleen keepers aantrekken die momenteel zonder club zitten. De clubloze Bjorn Sengier, die zijn contract bij Willem II liet ontbinden, zou een van de kandidaten zijn. De blessure van spits Paul Jans zou overigens meevallen. Gevreesd werd voor een zware knieblessure maar de speler heeft slechts een scheurtje in zijn kruisband en hoeft dus niet te worden geopereerd. De banden dienen te worden opgetraind.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!