Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dordrecht aast op Olaf Lindenbergh


10 september 2008 - FC Dordrecht wil na de teleurstellende seizoensstart (achttiende na vijf speelrondes) zich graag versterken met Olaf Lindenbergh. De linkspoot zit zonder club nadat Sparta besloot zijn aflopende verbintenis niet te verlengen.

FC Dordrecht heeft op papier een redelijk goed selectie maar tot op heden komt het er allemaal nog niet uit, met een achttiende plaats in de Jupiler League als gevolg. Dordrecht richt zich op de subtop van de Eerste Divisie om zodoende aan het einde van het seizoen weer playoffs te spelen, met Lindenbergh in de gelederen zou de kans hierop groter worden.

Afgelopen weekend verloor Dordrecht zelfs met 3-0 tegen Haarlem. 'Verliezen mag, maar niet zo. De conclusie na die nederlaag is misschien wel dat we een selectie met kwaliteit hebben, maar dat die niet breed genoeg is,' zo stelde trainer Gert Kruys in Voetbal International. 'Het mooie aan deze competitie is dat er zes periodes zijn en nog 33 wedstrijden. We hebben nog genoeg tijd om die doelstelling te halen.'

Update: Inmiddels heeft Lindenbergh laten weten geen interesse te hebben in een dienstverband. Volgens RTV Rijnmond heeft een club uit de Eredivisie zich gemeld voor de linkspoot. Op korte termijn wordt er nieuws verwacht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!