Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap sterkste in streekderby


14 september 2008 - De Graafschap heeft vanmiddag de streekderby van Vitesse gewonnen. Het werd op de Vijverberg 1-0 voor de ploeg van Henk van Stee. Jason Oost maakte vanaf de penaltystip de enige treffer.

Opnieuw maakte Vitesse maar weinig indruk. Na de openingswedstrijd tegen FC Groningen in eigen stadion (0-4) was al duidelijk dat het allemaal nog niet naar wens verliep voor de ploeg van Westerhof. Ook vandaag kon Vitesse niet imponeren, lichtpuntje was Van Wolfswinkel die voor het eerst in zijn loopbaan een basisplaats had. De jonge aanvaller lijkt een moeie toekomst tegemoet te gaan.

De Graafschap had de betere kansen van het duel. Geert den Ouden was een aantal malen in de lucht gevaarlijk. Uiteindelijk zouden de Superboeren een penalty krijgen nadat Den Ouden licht werd vastgehouden in het zestien meter gebied. Jason Oost benutte de penalty ondanks dat Velthuizen de bal wist te tocheren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!