Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zweden bezorgen Groningen overwinning


14 september 2008 - FC Groningen heeft ook haar tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. De ploeg van Ron Jans won in de eigen Eurobor met 2-0 van FC Utrecht. De Zweedse verdediger Granqvist onderscheidde zich door het scoren van een fantastische goal.

Na 35 minuten spelen was daar Andreas Granqvist. Voor de middenlijn heroverde de Zweedse verdediger, overgekomen van Wigan Athletic, de bal en passeerde hier op een aantal spelers van FC Utrecht. Uiteindelijk op de rand van de zestien haalde de verdediger verwoestend uit.

Ook na de 1-0 van Groningen bleven beide ploegen aanvallend spelen en ook een aantal kansjes krijgen. Marcus Berg gooide na een uur spelen de wedstrijd min of meer op slot door de 2-0 aan te tekenen. Aan Groningen-zijde kwam nieuweling Andersson achttien minuten voor tijd binnen de lijnen voor Levchenko.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!