Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC wil uitbreiding De Goffert


8 juli 2003 - NEC Nijmegen wil zo snel met de gemeente om de tafel om te praten over een mogelijke uitbreiding van het Goffert-stadion. De ploeg is ongekend populair in de eigen regio en zit bijna aan het maximale aantal seizoenkaarten en businessclubleden.

"We zitten in de fase dat we aan het kijken zijn hoe we dat op kunnen lossen", zegt voorzitter Hans van Delft. "Er zijn een aantal proefschetsen gemaakt en we kijken naar het bestemmingsplan. We hebben het recht om het stadion uit te breiden, maar alles heeft zijn maximale hoogte.."

NEC heeft inmiddels meer dan vijfhonderd businessclubleden en ook dit seizoen verwacht de club een groei van vijf tot acht procent. "We willen uiteindelijk naar zeven- tot achthonderd leden", zegt Van Delft. "Dat levert een paar miljoen extra op, geld dat we goed kunnen gebruiken."
De voorzitter weet al precies hoe de uitbreiding van De Hazenkamp eruit moet zien. "We denken aan een Engelsachtige tribune. N.E.C. is tenslotte een volksclub. De mensen moeten dicht op het veld zitten en niet het idee krijgen dat ze in de nok van de Arena zijn." Van Delft wil de stadioncapaciteit uitbreiden met vier- tot vijfduizend plaatsen, daarmee krijgt De Goffert een capaciteit van 17.500 toeschouwers. (De Gelderlander / NEC-Nijmegen.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!