Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bijna opnieuw administratieve blunder AZ


16 september 2008 - Opnieuw ging AZ bijna administratief in de fout. Nadat de club uit Alkmaar eerder van plan was gebruik te maken van een geschorste speler wilde men in een beloftenduel zes spelers van boven de 23 jaar opstellen terwijl dat maar drie spelers en een keeper mogen zijn.

AZ speelde gisteren tegen het beloftenteam van Groningen en het was aan een redacteur van de website van de Noordelingen te danken dat AZ niet in de fout ging. Om die reden moesten Ari en Simon Poulsen genoegen nemen met het trappen van een bal op een bijveldje in plaats van het spelen van een wedstrijd. Een andere dispensatiespeler, Graziano Pelle, werd matchwinner door het enige doelpunt te scoren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!