Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV vanavond favoriet tegen Atletico


16 september 2008 - PSV begint vanavond aan de groepsfase van de Champions League. De ploeg van trainer Huub Stevens is ingedeeld in de Poule des Doods met Liverpool, Atletico Madrid en Olympique Marseille als tegenstander. Toch ziet iedereen ook kansen voor de club uit Eindhoven.

Ook de Europese bookmakers zien PSV als een favoriet, in ieder geval voor de wedstrijd van vanavond: een thuiswedstrijd tegen het Spaanse Atletico Madrid waar sinds afgelopen zomer international John Heitinga onder contract staat.

Voor een overwinning van PSV wordt 2,65 maal de inleg uitgekeerd. Voor winst van Atletico Madrid is dat 2,80 keer de inzet. Een gelijkspel in Eindhoven levert 3,15 keer de inzet op. Wed nu 50 euro GRATIS op bijvoorbeeld een overwinning van PSV en win daarmee 132,50 euro. KLik hier voor meer info!

PSV - Atletico Madrid, vanavond om 20.45 uur live bij de NOS op Nederland 3

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!