Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schalke doet goede zaken in UEFA Cup


16 september 2008 - Fred Rutten begon vandaag al aan het UEFA Cup toernooi met Schalke 04. De club uit Gelsenkirchen kende een uitstekende start van het toernooi. De uitwedstrijd tegen APOEL Nicosia werd met 4-1 gewonnen en zo lijkt de groepsfase dichtbij.

In een tijdsbestek van tien minuten boog de ploeg van Fred Rutten op Cyprus een 0-0 stand om in een 3-0 voorsprong. Heiko Westermann (foto) opende na 24 minuten spelen de score, Ivan Rakitic en een eigen doelpunt van Altin Haxhi bezorgden Schalke nog voor rust een mooie voorsprong. In de tweede helft deed APOEL via Nenad Mirosavljevic nog iets tegen maar het slotakkoord was weer voor Schalke. Halil Altintop zette de eindstand op 4-1.

Jefferson Farfan kwam niet tot scoren maar stond wel op het wedstrijd formulier als ontvanger van een gele kaart. Orlando Engelaar had eveneens een basisplaats aan Schalke-zijde. Aan de kant van APOEl Nicosia viel de naam van Joost Broerse op.

Overige uitslagen vandaag gespeelde wedstrijden UEFA Cup
Hertha BSC - St. Patricks 2-0
FC NordsjŠlland - Olympiakos 0-2


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!