Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Atletico Madrid overklast PSV


16 september 2008 - PSV kwam er vandaag totaal niet aan te pas tegen een ontketend Atletico Madrid. De Spaanse club van John Heitinga versloeg PSV vanavond in Eindhoven met 3-0. PSV zal haar openingswedstrijd in de Champions League waarschijnlijk heel anders hebben voorgesteld.

Afgaand op de wedstrijd van vanavond lijkt PSV helemaal niets te zoeken te hebben in de groepsfase van de Champions League. Atletico Madrid was gewoon de bovenliggende partij en in een poule met Liverpool en Olympique Marseille biedt dat voor PSV weinig perspectief.

Nadat Aguero in de eerste minuut de score nog vergat te openen was het enkele minuten later wel raak. Het Argentijnse wonderkind opende na negen minuten spelen de score en dat zou de opmaat voor meer worden. PSV kreeg wel een aantal kansjes maar echt gevaarlijk werd het ook weer niet. Na ruim een half uur spelen maakte Aguero er ook wel heel eenvoudig 2-0 van. Naast de klasse van Aguero viel ook de onmacht van PSV-verdediger Brechet op.

Na rust leek PSV weer in de wedstrijd te komen en een aantal kansen te vekrijgen, zo was Ibrahim Afellay met een aantal afstandsschoten gevaarlijk. Net toen PSV dacht dat het wat grip had op de wedstrijd, sloeg Atletico Madrid opnieuw toe. De Portugese middenvelder Maniche zou Atletico Madrid op een 3-0 voorsprong zetten. PSV zou er in het restant van het duel niet meer aankomen, al was het nog wel een aantal malen dichtbij de eretreffer. Op dat moment had Atletico-coach Aguirre al een aantal spelers naar de kant gehaald waaronder ook Aguero.

Liverpool won het andere duel in Groep D met 2-1 van Olympique Marseille. Steven Gerrard maakte beide goals.

Overige uitslagen
Groep A: AS Roma - Cluj 1-2, Chelsea - Bordeaux 4-0
Groep B: Werder Bremen - Anorthosis Famagusta 0-0, Panathinaikos - Inter 0-2
Groep C: FC Barcelona - Sporting Portugal 3-1, FC Basel - Shakter Donetsk 1-2

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!