Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Timmer: 'Ik behoor tot de beste twee keepers'


17 september 2008 - Onlangs werd Henk Timmer tot op het bot afgekraakt door voormalig doelman Hans van Breukelen. Nu komt de doelman van Feyenoord in Voetbal International met een reactie

"Wat Hans zegt, interesseert me niet zoveel", aldus Timmer in Voetbal International. "Óf bondcoaches snappen er niks van, óf ik behoor gewoon nog steeds tot de beste twee keepers van Nederland. Ik denk het laatste."

"Nederland heeft in de afgelopen veertig jaar maar één absolute topkeeper gehad: Edwin van der Sar", zo vervolgde Timmer. "Nu Edwin is gestopt met Oranje, laat hij nogal een erfenis achter. Maar daar krijgen Italië en Spanje ook last van als Gianluigi Buffon en Iker Casillas stoppen. Alleen doen wij er in Nederland raar over."

"We moeten geduld hebben met die jongens", aldus Timmer. "De mensen die nu kritiek hebben op die jonge gasten, werken niet echt mee ze te helpen in hun ontwikkeling. Misschien maken we het wel te moeilijk voor onze talenten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!