Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Everse legt selectie een boete op


17 september 2008 - FC Zwolle-trainer Jan Everse heeft zijn selectie een boete opgelegd na de 3-1 nederlaag tegen TOP Oss. Afgelopen vrijdag leek Zwolle met een uitwedstrijd tegen TOP Oss een voorname kandidaat voor de eerste periodetitel, het verloor en zag Excelsior de periode pakken. Volgens Everse leverden de spelers een wanprestatie.

"Als mijn spelers winnen, dan krijgen ze een premie. Dus als je dan onnodig verliest, vind ik dat ik daar iets van mag zeggen", aldus Everse in Voetbal International. "Verliezen hoor bij de sport. Alleen stond de manier waarop me niet aan. Met dezelfde mentaliteit als TOP Oss hadden wij gewonnen, omdat we meer kwaliteit hebben."

Volgens Voetbla International krijgt de selectie de kans om onder de boete uit te komen. "Ik ben geen voorstander van boetes en wacht gespannen af met welk voorstel mijn spelers komen om die boete ongedaan te maken. Ik sta overal voor open." Zwolle won afgelopen maandag overigens met 4-0 van FC Emmen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!