Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roy Makaay weer bij selectie Feyenoord


17 september 2008 - Roy Makaay behoort donderdag tot de wedstrijdselectie van Feyenoord voor het UEFA Cup duel tegen de Zweedse koploper Kalmar FF. De 33-jarige aanvaller is overigens nog niet fit genoeg voor een basisplaats en zal dus op de bank plaatsnemen.

"Dat is een stap te hard", aldus trainer Gertjan Verbeek tegenover het ANP. "Maar Roy kan weer vrijuit tegen een bal trappen. Fysiek en conditioneel staat hij er inmiddels al beter voor dan in de aanloop naar de Olympische Spelen."

"Dat is te danken aan het programma dat we geblesseerde spelers hier bij Feyenoord laten afwerken", vervolgde Verbeek tegenover het ANP. "Ze komen fitter terug dan dat ze de ziekenboeg ingaan, mede doordat ze even geen wedstrijden spelen."

Roy Makaay liep op de Olympische Spelen in China een voetblessure op en kwam dit seizoen dus nog niet in actie voor Feyenoord. Eerder was men gericht op de klassieker Feyenoord-Ajax, maar mogelijk dat Makaay nu dus eerder zijn rentree gaat maken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!