Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Den Bosch zoekt vervanger Maenpaa


17 september 2008 - Door een zware blessure van eerste doelman Niki Maenpaa heeft FC Den Bosch momenteel slechts de beschikking over een doelman, de jonge Brahim Zaari. FC Den Bosch is druk doende op zoek naar een extra doelman maar Khalid Sinouh en Hans Vonk voelden weinig voor een dergelijke overgang.

"Sinouh (clubloos, red.) wil naar een Eredivisionist en Vonk zit nog in Zuid-Afrika. Beiden waren vereerd met onze interesse, maar we moeten realistisch zijn", aldus manager voetbalzaken Fred van der Hoorn in het Brabants Dagblad.

"We zijn nu nog druk bezig en het zou mooi zijn als het nog lukt. Als Brahim (Zaari, red) iets overkomt, zitten we met de handen in het haar. Maar lukt het niet, dan gaat straks de transfer-window weer open."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!