Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Nederlandse clubs moeten gaan winnen'


18 september 2008 - Jan Reker heeft de Nederlandse clubs gewaarschuwd, volgens hem is het Nederlandse voetbal de concurrentiestrijd met vele andere voetballanden aan het verleizen. De algemeen directeur van PSV hoopt dan ook dat andere clubs dit seizoen punten gaan pakken, om zodoende over een aantal jaar niet met veel minder clubs Europa in te gaan.

De opmars van landen als Rusland en Turkije typeert Reker als zorgelijk. "En vergeet Roemenië, Griekenland en Oekraïne niet. Daar zit olie in de grond, daar gaat hetzelfde gebeuren als in Rusland. En in een land als Zweden zetten de wedkantoren 600 miljoen per jaar om. Daar kunnen wij niet aan tippen," aldus Reker in het Algemeen Dagblad.

Nederland zal resultaten neer moeten zetten, zoals PSV de afgelopen jaren ook deed. "Nu is het aan Feyenoord, Ajax en FC TWente. Die moeten gaan scoren. De punten in de UEFA Cup tellen net zo zwaar als die in de Champions League. En die ploegen treffen echt geen tegenstanders van het niveau Atlético Madrid."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!