Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord verliest thuis van Kalmar


18 september 2008 - Vorig jaar kwam Feyenoord niet uit in Europa en dit seizoen zou het best maar bij twee wedstrijden kunnen blijven. Vanavond verloor de ploeg van Gertjan Verbeek op eigen veld met 1-0 van Kalmar.

Feyenoord speelde een uiterst belabberde wedstrijd. De Rotterdammers mochten het spel van de Zweedse koploper maken maar konden daar eigenlijk niet goed mee omgaan. Kalmar liet zich ver inzakken en loerde op de counter, Feyenoord wist de Zweedse muur eigenlijk niet te slechten.

Ook in de tweede helft probeerde Feyenoord op voorsprong te komen. Het probeerde te voetballen maar alles was duidelijk zonder overleg, ook werd duidelijk dat Kalmar veel verder was. Het positiespel van Feyenoord was ver onder de maat, dit in tegenstelling van Kalmar die ook snel konden omschakelen.

Achttien minuten voor tijd dumpelde Viktor Elm Feyenoord in rouw. Nadat Kalmar in de counter al een aantal malen gevaarlijk was geweest en Henk Timmer een aantal goede reddingen moest verrichten was het nu wel raak. Elm, overigens helemaal vrij, kopte raak uit een vrije trap. In het restant probeerde Feyenoord het wel maar de echte overtuiging ontbrak, ook het inbrengen van Biseswar en Makaay bracht daar geen verandering in. Over twee weken is in Zweden de return, hopelijk komt Feyenoord beter ingespeeld voor de dag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!