Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC wint van Dinamo Boekarest


18 september 2008 - NEC is de eerste ronde van de UEFA Cup begonnen met 1-0 overwinning in eigen thuis tegen het Roemeense Dinamo Boekarest. NEC speelde goed, het enige wat men zichzelf kon verwijten was dat het slechts eenmaal tot scoren kwam.

NEC was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. De ploeg was kwalitatief zeker niet beter dan Dinamo Boekarest maar op basis van wilskracht en inzet kon het aan voetballen komen en kwam het bovendrijven. Een veldoverwicht in de eerste helft was het logische gevolg.

Vlak na rust leek NEC op voorsprong te komen door Van Beukering, het doelputn werd echter afgekeurd vanwege buitenspel wat overigens terecht was. Saidi Ntibazonkiza groeide steeds beter in de wedstrijd en de kleine aanvaller was een plaag voor de Roemeense verdediging.

Na 52 minuten spelen kwam NEC op een 1-0 voorsprong. Op aangeven van Youssef El Akchaoui was het Van Beukering die de score opende. NEC bleef voetballen en kreeg ook de betere kansen. Invaller Rutger Worm, die in de ploeg was gekomen voor Lasse Schone, had de 2-0 op zijn schoen maar zag Lobont de bal keren. Het bleef in Nijmegen bij 1-0 en dat biedt dus goede kansen in Boekarest, deze wedstrijd wordt over twee weken gespeeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!