Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax bijna zeker van groepsfase UEFA Cup


18 september 2008 - Vooraf werd het Servische Borac al door Miralem Sulejmani vergeleken met Heracles Almelo. Borac liet zien ook dat niveau niet aan te kunnen. Zonder zelf groots te spelen won Ajax in Belgrado met 4-1 van deze onbekende Servische club.

Ajax speelde met veel pressie om een snelle openingstreffer te forceren. Kansen kwamen en het openingsdoelpunt bleef ook niet lang uit. Na dertien minuten spelen was het Miralem Sulejmani die in zijn geboortestad van dichtbij de 1-0 binnenschoof. Ajax bleef kansen krijgen maar Huntelaar, Sulejmani en Suarez hadden het vizier niet op scherp staan. Vlak voor rust maakte Luis Suarez met een schitterende goal de 2-0.

Vlak na rust kwam Borac terug in het duel doordat Dragan Milovanovic kon binnenkoppen. Borac bleef voetballen en leek ook weer helemaal terug te komen in het duel. Ajax sloeg juist op dat moment echter toe. Huntelaar schoot de bal binnen uit een corner van Urby Emanuelsson en even later zou The Hunter ook de 4-1 voor zijn rekening nemen met een schitterend afstandsschot. Ajax heeft daarmee een uitstekende uitgangspositie voor het bereiken van de groepsfase.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!