Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verlies met perspectief voor FC Twente


18 september 2008 - FC Twente heeft vanavond in Frankrijk met 2-1 verloren van Stade Rennes. De ploeg van Steve McLaren heeft daarmee een goede uitgangspositie bereikt, een 1-0 thuisoverwinning over twee weken is voldoende voor het bereiken van de groepsfase van de UEFA Cup.

Al na dertien minuten spelen opende Romano Denneboom in Rennes namens FC Twente de score. Op aangeven van Eljero Elia kopte Denneboom raak in het Route de Lorient stadion. FC Twente had die o zo belangrijke Europese uitgoal te pakken.

Ook na de openingstreffer bleef FC Twente goed voetballen. Het had een licht veldoverwicht en combineerde er lustig op los. Naar mate de eerste helft vorderde kantelde de wedstrijd enigzins en kreeg ook Rennes wat kansen. Uiteindelijk was het M'Bia die uit een corner de gelijkmaker fabriceerde. Vlak na rust was het de Amerikaanse verdediger Carlos Bocanegra die zijn ploeg op 2-1 zette.

In het restant van de tweede helft had FC Twente het bijzonder lastig. Rennes had duidelijk kansen op een grotere marge maar een doelpunt bleef gelukkig uit. Over twee weken zal een uitverkochte Grolsch Veste de Fransen uit Rennes verwelkomen. Voor FC Twente is het dan gelukkig wel met Blaise N'Kufo die zijn laatste wedstrijd schorsing uitzat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!