Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen speelt gelijk in Portugal


19 september 2008 - SC Heerenveen mag het karwei over twee weken in het eigen Abe Lenstra Stadion afmaken. De Friese club heeft een uitstekende uitgangspositie na een 1-1 gelijkspel in Portugal tegen Vitoria Setubal. Invaller Tarik Elyounoussi zou in de blessuretijd de gelijkmaker aantekenen.

In de eerste helft had Heerenveen het in Lissabon bijzonder lastig. De ploeg van Trond Sollied bleef echter op de been, Vitoria Setubal kreeg een aantal goede mogelijkheden maar tot scoren kwam het dus niet. Zo trof Lima de lat.

Pas na rust liet SC Heerenveen iets zien aan de 4.000 toeschouwers die op het duel waren afgekomen. Onder meer Pranjic was dichtbij de openingstreffer, het zou echter de thuisclub zijn die de score opende. Leonardo Carrijo opende na 67 minuten spelen de score.

Een grote domper voor Heerenveen dat in de tweede helft de bovenliggende partij was. Gelukkig wisten de Friezen de achterstand te herstellen, al was dat pas in de blessuretijd. Op aangeven van Pranjic was het Elyounoussi die scoorde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!