Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fotoverslag: NEC imponeert in Europa


19 september 2008 - Heel Nijmegen vierde gisteren feest. NEC versloeg de Roemeense topclub Dinamo Boekarest met 1-0. In de eigen Goffert was het Van Beukering die de enige treffer van het duel voor zijn rekening nam. Een fotoverslag.


Voorafgaand aan het duel was er al een eerbetoon van de NEC-fans voor trainer Mario Been die de ploeg na de winterstop van vorig seizoen naar UEFA Cup-voetbal wist te loodsen: Super Mario.


Lorenzo Davids liet zien over een enorme loopcapaciteit te beschikken. Het neefje van Edgar Davids leek overal op het veld aanwezig.


Van Beukering opent de score in Nijmegen met het hoofd. Op de foto ziet de aanvaller al dat het goed zit.


De spelers van NEC feliciteren elkaar na de 1-0 van Van Beukering.


Helaas wisten de Roemeense fans zich niet te gedragen. Deze gooiden fakkels en stoeltjes op het veld en naar NEC-fans, een aantal fans uit Nijmegen besloot hierdoor eerder naar huis te gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!