Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht wint van Willem II


19 september 2008 - FC Utrecht heeft haar eerste overwinning in het Eredivisie-seizoen 2008/2009 te pakken. De Domstedelingen versloegen in eigen huis het nog ongeslagen Willem II met 1-0.

Ondanks de overwinning van FC Utrecht mag toch worden gezegd dat Willem II de nodige kansen verkreeg. De ploeg van Willem van Hanegem oogde evenals in de eerste twee duels bijzonder nerveus. Willem II-aanvaller Frank Demouge had de kans om zijn ploeg aan een voorsprong te helpen, Utrecht-verdediger Keller was dichtbij een eigen doelpunt toen hij de pal op de paal kopte.

Diezelfde Sander Keller zou na 33 minuten spelen uiteindelijk de score openen in de Galgenwaard. De verdediger kon uit een corner relatief eenvoudig de bal achter Willem II-doelman Maikel Aerts koppen. In het restant van het duel kreeg Utrecht nog kansen op de 2-0, zo was Silberbauer in de slotfase dichtbij een treffer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!