Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dinamo vreest zware sancties UEFA


20 september 2008 - Op 25 september zal de tuchtcommissie van de UEFA een oordeel vellen over de ongeregeldheden tijdens het duel NEC - Dinamo Boekarest (1-0). Roemeense fans zorgden met hun gedrag voor de nodige onrust in het stadion.

Vanuit het supportersvak werden kleine vuurwerkbommen gegooid zowel naar NEC-fans als op het veld, ondanks dat er controle was werd het vuurwerk op plaatsen verstopt waar door de stewards niet mag worden gezocht. Ook werden er ruim dertig stoelen door de Roemeense fans vernield.

Inmiddels vreest Dinamo Boekarest een zware sanctie. Minimaal een zware boete, maximaal twee jaar uitsluiting van Europees voetbal. “De waarnemer van de UEFA heeft uitgebreid rapport opgemaakt en hiervan verslag uitgebracht aan de UEFA. Het is op dit moment niet te overzien wat daarvan de gevolgen zijn voor Dinamo Boekarest en NEC”, aldus de algemeen directeur Jacco Swart van NEC op de owebsite van NEC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!