Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek: 'Feyenoord mist leidersfiguren'


20 september 2008 - Gertjan Verbeek mist leiderschapsfiguren in de selectie van Feyenoord. Enkel Kevin Hofland, een twijfelgeval voor de Klassieker van morgen tegen Ajax, zou volgens Verbeek zo'n figuur zijn.

,,Er zijn weinig spelers die de leiding nemen. De enige die dat doet is Kevin Hofland. Die is niet alleen bezig met zijn eigen prestatie, maar kijkt ook of de rest goed staat. Als die wegvalt, zoals in de tweede helft tegen Kalmar, is er meteen niemand meer die dat doet", aldus Verbeek in De Telegraaf.

Verbeek ging verder: ,,Giovanni van Bronckhorst is niet zo'n type en hij staat daarvoor bovendien niet op de goede positie, ook Andre Bahia heeft dat niet en Henk Timmer is geen keeper, die de boventoon voert. Bij de goal van Kalmar stond iemand van ons niet op te letten. Hofland had diegene in die situatie waarschijnlijk terechtgewezen. Nu gebeurde dat niet en daardoor verlies je de wedstrijd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!