Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse en Sparta pakken eerste punt


21 september 2008 - Vitesse moet blijven wachten op de eerste overwinning in het seizoen 2008/2009. De ploeg van Westerhof speelde in de Gelredome met 1-1 gelijk tegen Vitesse.

Groots was het vanavond allerminst. Vitesse liet duidelijk zien dat het in een crisis zit, terwijl Sparta op dit moment gewoon niet de kwaliteiten heeft. Het werd dan ook totaal geen boeiend schouwspel.

Na vijftig minuten spelen kwam Vitesse pas op een 1-0 voorsprong. Het was de jonge veelbevolende spits Ricky van Wolfswinkel die de score opende door in de rebound de scoren uit een schot van Nicky Hofs. Sparta liet het er echter niet bij zitten en via Charles Dissels kwam de gelijkmaker op het bord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!