Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap wint van ADO Den Haag


21 september 2008 - ADO Den Haag had vandaag de koppositie kunnen pakken en daarnaast al enige ploeg de volle buit kunnen krijgen na drie duels. De ploeg van Wetzel verloor echter op de Vijverberg, De Graafschap won op eigen veld met 2-0.

De zege van de Superboeren was ook niet meer dan terecht. De Graafschap was namelijk de bovenliggende partij. Nadat ADO Den Haag-doelman Zwinkels zijn ploeg nog een aantal malen op de been hield, had de keeper vlak voor rust geen weerwoord op een toegekende strafschop. Het was Jason Oost die de score opende.

In de tweede helft zou ook de 2-0 vallen ondanks dat ADO Den Haag de betere kansen had gekregen. Op aangeven van Den Ouden was het Joep van den Ouweland die De Graafschap op 2-0 zette. Zowel ADO Den Haag als De Graafschap heeft nu zes punten uit drie duels.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!