Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen maakt einde aan reeks NEC


21 september 2008 - Sinds 16 februari wist NEC geen duel meer te verliezen. Vandaag kwam er in Friesland een einde aan de zegetocht van Mario Been en zijn mannen. SC Heerenveen won met 2-1.

Heerenveen en NEC wisten elkaar in de eerste helft nauwelijks pijn te doen. Beide ploegen probeerden het wel maar duidelijk was dat de zware Europese duels hun sporen hadden nagelaten. Pas na rust kon Heerenveen haar eigen wil opleggen tegen haar tegenstander.

Danijel Pranjic zou vlak na rust de score opende. De Kroatische middenvelder lijkt met zijn spel bezig te zijn aan zijn laatste seizoen in Friesland, ook vandaag maakte hij weer een goede indruk. De goal van Pranjic was echter niet de mooiste goal van de middag. Met twee hakballetjes werd uiteindelijk Tarik Elyounoussi aangespeeld die de bal achter Babos schoof.

In de slotfase scoorde NEC nog wel tegen. NEC kreeg een strafschop toegekend nadat Saidi Ntibazonkiza door zijn directe tegenstander Dingsdag cwerd neergehaald. Van Beukering wist hier wel raad mee en scoorde de aansluitingstreffer. De goal viel echter te laat om nog echt te spreken van een slotffensief.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!