Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McLaren boekt eerste overwinning met Twente


21 september 2008 - FC Twente heeft vandaag een moeizame 2-1 overwinning geboekt op FC Volendam. Na gelijkgespeelde wedstrijden tegen Roda JC en NEC was het vandaag de eerste overwinning voor Steve McLaren als coach van FC Twente.

Pas na rust kwam FC Twente op voorsprong. Het was Theo Janssen die een vrije trap binnenschoot nadat Romano Denneboom buiten de zestien was neergehaald. Volendam-doelman Jeroen Verhoeven, die overigens een prima wedstrijd keepte, was kansloos op de vrije trap van Janssen.

Enkele minuten na de 1-0 werd het al snel 2-0. Het was Eljero Elia die van dichtbij de marge vergrootte. Van Zaanen zou de stand nog terugbrengen tot 1-2, Volendam kreeg nog een aantal kansen maar zou niet meer tot scoren komen. Volendam blijft daardoor ook na drie competitiewedstrijden puntloos in de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!