Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda wint in Limburg


21 september 2008 - NAC Breda heeft een knappe uitoverwinning geboekt op Roda JC. De ploeg van Robert Maaskant won in het Parkstad Limburg Stadion met 3-0 door treffers van Kwakman, Gorter en clubtopscorer Amoah.

NAC Breda was vandaag gewoon de bovenliggende partij en de overwinning was dan ook helemaal terecht. Ondanks dat de ploeg van Maaskant de nodige kansen kreeg bleef een doelpunt lange tijd uit. Uiteindelijk was het verdediger Kees Kwakman die de score zou openen nadat Roda-doelman Bram Castro op knullige wijze de bal verspeelde.

Na rust zou de voorsprong verder worden uitgebouwd. Aanvankelijk was het in de tweede helft Roda JC dat de klok sloeg en ook aanspraak mocht maken op de gelijkmaker, maar het was NAC dat tot scoren kwam. Lurling werd neergehaald in het zestien meter gebied en het was de jonge Donny Gorter die vanaf elf meter zijn ploeg op een 2-0 voorsprong bracht. In de slotfase zou Amoah met zijn vierde doelpunt in de competitie de eindstand op 3-0 zetten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!