Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Fulham betaalde aanzienlijk minder voor John '


31 januari 2004 - Collins John was snel rond met Fulham zoals eigenlijk ook al de Premier League ploeg snel akkoord was over de transfersom van de 18 jarige aanvaller. John zal de komende 4,5 seizoen voor Fulham gaan spelen en komt daar onder meer Bobby Petta en Edwin van der Sar tegen. FC Twente spreekt berichten uit de media over een transfersom van tussen de vijf en zeven miljoen euro tegen.

Technisch directeur Johan Plageman op www.fctwente.nl: "Gegeven de financiele situatie van FC Twente is dit een goede zaak, maar op sportief vlak betreuren we het vertrek van Collins. We wensen hem alle succes toe in Engeland. Over de hoogte van de transfersom doen we geen mededelingen, maar de bedragen die in bepaalde media zijn genoemd (tussen 5 en 7 miljoen Euro, red.) zijn absolute nonsens. Het bedrag is aanzienlijk lager."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!