Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ibrahim Afellay onzeker voor bekerduel


22 september 2008 - Het lijkt onwaarschijnlijk dat Ibrahim Afellay morgen aan de aftrap komt voor het bekerduel tussen PSV en Jong PSV. De middenvelder heeft te kampen met een teenblessure en lijkt de wedstrijd daarom te laten schieten.

"Hij heeft een tik gehad op zijn teen", aldus trainer Huub Stevens vandaag op de persconferentie in de aanloop voor het treffen tussen de eerste en tweede selectie van de landskampioen. "Die blijkt gekneusd te zijn. Het ziet er naar uit dat hij niet zal beginnen."

Afellay heeft overigens niet beschadigd, dat wees een onderzoek vanmorgen in het ziekenhuis uit. PSV ontvangt Jong PSV in het Philips Stadion, de wedstrijd is gratis te bezoeken en begint om 18.45 uur. De wedstrijd wordt ook live uitgezonden op RTL 7.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!