Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tiendalli wacht op kans van Verbeek


23 september 2008 - Dwight Tiendalli zit op een dood spoor bij Feyenoord. De 22-jarige rechtsback traint en speelt met de beloften. Tiendalli hoopt 'dat er wat gebeurt' in de komende transferperiode maar heeft ook de hoop op een nieuwe kans bij Feyenoord niet opgegeven.

Tiendalli speelde ook gisteren weer mee met de beloften van Feyenoord dit maal tegen FC Groningen. "Ik wil weer lekker spelen op het hoogste niveau. Ik ben toe aan een stapje omhoog," aldus Tiendalli tegenover RTV Rijnmond.

De verdediger, eerder actief voor FC Utrecht, zocht de afgelopen transferperiode la naar een nieuwe club maar dat leidde nergens toe. "Er speelden wel wat 'dingetjes', maar die zijn om bepaalde redenen niet door gegaan. Nu is het simpel, ik sta hier onder contract en werk hier tot aan de winterstop mijn wedstrijdjes in het tweede af."

"Ik put mijn geloof daarop uit het feit dat ik zeker niet minder ben dan mijn concurrenten op de rechtsback-positie. Ik heb laatst met Verbeek gesproken en hij zei me dat hij iedereen een eerlijke kans geeft. Dus ik wacht mijn kans af".

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!