Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Alleen Ajax en Feyenoord gaan door'


7 oktober 2008 - De loting voor de groepsfase in de UEFA Cup is vandaag verricht. AC Milan kan de deur van de prijzenkast alvast openzetten. Volgens de eerste noteringen op Unibet heeft Milan de meeste kans om de UEFA Cup te bemachtigen. Notering: 6,00:1. Gevolgd door Valencia (11,00:1) en Sevilla (12,50:1).

De Nederlandse clubs komen niet echt voor in het rijtje kanshebbers. Ajax staat 40:1 en Feyenoord 100:1. Wel zijn dit de enige twee clubs die – op basis van de noteringen - de groepsfase doorstaan. Ajax eindigt in zijn groep met een notering van 3,75:1 als derde. En ook Feyenoord behaalt een derde plaats met een notering van 5,50 tegen 1.

Volgens de noteringen sneuvelen NEC, FC Twente en Heerenveen in de groepsfase. Maar dat maakt het volgens Anne-Jaap Snijders, Hoofd Mediazaken Unibet Nederland, wel zo aardig om op een van deze ploegen te wedden. "Een gokje op Heerenveen levert 200 keer de inleg op. Een mooie confrontatie is natuurlijk die tussen Twente en Schalke 04. En ook Nancy tegen Feyenoord roept op zijn zachtst gezegd herinneringen op. HSV tegen Ajax levert ook een mooi affiche op."

Voor meer informatie: Unibet.nl

Wed nu 50 euro GRATIS met Unibet als nieuw lid

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!