Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax legt Hans Vonk vast


7 oktober 2008 - Ajax heeft op haar eigen website gemeld dat Hans Vonk is vastgelegd. De ervaren doelman meot in Amsterdam de keepersproblemen gaan oplossen die zijn ontstaan door de blessures van Stekelenburg en Gentenaar.

Vonk tekent in Amsterdam een contract tot het einde van het seizoen, dat wil zeggen tot juni 2009. In het contract zijn voorwaarden opgenomen om het contract eerder te laten eindigen, vermoedelijk zal dat na drie maanden het geval zijn als Stekelenburg en Gentenaar voldoende hersteld zijn. Tussen 2004 en 2006 speelde Vonk ook al voor Ajax.

Ajax meldt op haar eigen website ook dat men het voorlopig moet stellen zonder Enoh. De middenvelder uit Kameroen heeft een scheurtje opgelopen in zijn linkerlies, zo heeft een MRI-scan vandaag aangetoond. Enoh staat vier tot zes weken buitenspel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!