Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ekramy weer vertrokken bij Ankaragucu


8 oktober 2008 - Sherif Ekramy is per onmiddelijke ingang vertrokken bij het Turkse Ankaragucu. De doelman werd dit seizoen door de Turkse club gehuurd van Feyenoord, maar deze club kan de verplichtingen aan de Egyptische keeper alsmede Feyenoord niet langer voldoen.

,,Ik ben blij dat de club me laat gaan, ik was toch al van plan om de club te verlaten. Ankaragücü kwam de financiële verplichtingen naar mij of Feyenoord niet na," aldus Ekramy tegenover de Egyptische
voetbalwebsite FilGoal.com.

Feyenoord verhuurde Ekramy in de slotdagen van de internationale transfermarkt aan Ankaragucu met een optie tot koop. Het is nog onbekend wat Ekramy nu gaat doen, een teurgkeer naar Feyenoord zou tot de mogelijkheden behoren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!