Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Anastasiou vertrekt naar Ajax'


2 februari 2004 - Ajax wil zich versterken met Iannis Anastasiou, zo meldde Voetbal International hoofdredacteur Johan Derksen vandaag in het RTL 5 programma Voetbal Insite. Ajax is na de blessures van Zlatan Ibrahimovic en Wesley Sonck op zoek naar een aanvalsleider. Anastasiou drukt op dit moment te zwaar op de begroting van Roda JC en zal komende zomer, bij een aflopend contract, flink moeten gaan inleveren. Roda kan op deze manier nog geld verdienen aan de Griekse aanvaller.

Anastasiou zou voor 95% zeker naar Ajax vertrekken, zo meldde Derksen. De Griekse aanvaller stond eerder in de belangstelling Belensenses. De afgelopen weken bleek Anastasiou een fantastisch koppel te zijn met de Ivoriaan Kone.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!