Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Zeeuw zat bijna bij HSV


10 oktober 2008 - Het had niet veel gescheeld of Demy de Zeeuw had nu bij HSV gespeeld, zo verklaarde de middenvelder van AZ vandaag in een interview met het Algemeen Dagblad.

Nigel de Jong, Joris Mathijsen en Romeo Castelen spelen al bij Hamburg en bijna kon ook Demy de Zeeuw aan deze drie naamen worden toegevoegd. "AZ had mijn prijs genoemd en HSV wilde er werk van maken, maar de tijd bleek uiteindelijk te kort om me nog op tijd aan te melden bij de Duitse voetbalbond," zegt De Zeeuw. "Jammer, want het was een prachtige kans geweest."

De 25-jarige middenvelder kende een moeizame start en dat was volgens velen te wijten aan persoonlijke problemen, de afgeketste transfer speelde echter een voorname rol. De Zeeuw: "Er was niets meer aan de hand dan dit. Ik heb me teruggeknokt en voor de wedstrijd tegen PSV zei Louis van Gaal: 'Ik kan het niet maken om je niet op te stellen'. Sindsdien speel ik weer en gaat het ook met AZ goed."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!