Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ zwakt stadionplannen af


10 oktober 2008 - AZ heeft haar uitbreidingsplannen enigzins afgeslankt. In eerste instantie was het de bedoeling dat het DSB Stadion een uitbreiding zou krijgen waardoor het een capaciteit kreeg van 40.000 zitplaatsen, dat worden er nu 30.000. De capaciteit bedraagt momenteel 17.000 plaatsen.

Een woordvoerder van AZ kwam vandaag met dat nieuws naar buiten. Onderzoek naar de omvang van het supporterslegioen in de regio en de wachtlijst voor seizoenskaarten (10.000 mensen) toonden duidelijk aan dat een te groot stadion voor AZ geen optie is.

"We willen spelen in een vol stadion", aldus de woordvoerder. "Met een capaciteit van 30.000 zitplaatsen lukt dat. Met 40.000 niet, denken we." Overigens ziet AZ er ook van af om eventueel te bouwen kantoren in de nabijheid van het stadion niet zelf te exploiteren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!