Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw Ghanees naar KV Mechelen


10 oktober 2008 - Feyenoord stalt mogelijk opnieuw een Ghanees bij het Belgische KV Mechelen. Het gaat om de negentienjarige Ernest Asante die enkele week zal meetrainen met de selectie van de Belgische club.

Feyenoord heeft in Ghana een eigen voetbalscholl die eerder ook Asare en Iddi wist op te leiden. Beide spelers staan inmiddels op de loonlijst van KFC mechelen. "Asante is een speler met veel mogelijkheden", zegt de voorzitter van de Feyenoord Academie in Gazet van Antwerpen. "Maar de 19-jarige zal tijd nodig hebben om zich aan te passen."

Het stallen van spelers van buiten de Europese Unie in de Belgische competitie is interessant te noemen. In Nederland moet een speler van buiten de Europese Unie een hoog salaris ontvangen, in verhouding is het in de Belgische competitie veel lager waardoor het financieel risico dus ook verkleind wordt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!