Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap test Argentijn af


11 oktober 2008 - De Graafschap heeft de Argentijnse proefspeler Matias Mantilla al weer afgetest. De verdediger kon onvoldoende overtuigen en is daarmee in korte tijd de tweede spelers die naar huis werd gestuurd, eerder was dat het geval bij de Letse verdediger Igor Stepanovs.

Mantilla zit momenteel zonder club nadat zijn contract bij het Amerikaanse Real Salt Lake was afgelopen. Trainer Henk van Stee liet inmiddels weten aan de Argentijn dat er voor hem geen contract klaarligt in Doetinchem.

Van Stee in dagblad De Gelderlander: 'Mantilla komt niet in aanmerking voor een contract, want hij is niet beter dan wat we in huis hebben. Ik heb donderdag op de training een aardig beeld van hem kunnen krijgen. Hij was niet geweldig in de opbouw en een beetje traag.'

Overigens speelde Mantilla gisteren ook mee in een oefenduel van De Graafschap tegen de amateurs van FC Tries, het werd 9-0. Opstelling: Cinalli; Kolf, Mantilla, Fung a Wing (46. Jungschläger), Van der Heiden, Bugdayci, Meijer (58. Assaïdi), Sebens, Broekhof, El Hassnaoui en Bloemendaal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!