Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heitinga valt af voor duel tegen Noorwegen


12 oktober 2008 - Na Nigel de Jong is vandaag ook duidelijk geworden dat John Heitinga woensdag niet zal spelen in de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Noorwegen. De verdediger ondervindt nog te veel hinder van een knieblessure en reist om die reden niet mee naar Oslo.

Gisteren werd al duidelijk dat Nigel de Jong niet met Oranje zou afreizen naar Noorwegen. De middenvelder van HSV viel al vroeg in het duel uit met een knieblessure. Vooralsnog zit Robin van Persie nog wel bij de selectie, gisteren was de speler nog niet inzetbaar vanwege hamstringklachten. Morgen zal de medische staf Van Persie onderzoeken.

De selectie bestaat inclusief Van Persie nu uit achttien spelers. Vooralsnog roept bondscoach Bert van Marwijk geen extra spelers op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!