Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toch tickets voor Nancy-Feyenoord


12 oktober 2008 - Ondanks de oproep van Feyenoord aan haar fans om niet af te reizene naar Frankrijk voor het UEFA Cup-duel tegen Nancy is er op internet een handel begonnen naar entreetickets. Verschillende ticketbureau's bieden kaarten aan voor het UEFA Cup-duel.

In Nancy ging dit weekend de verkoop van start voor het duel op 23 oktober en inmiddels zijn er voldoende kaarten op de Nederlandse markt, zo meldt RTV Rijnmond. Twee jaar geleden ging het in Nancy helemaal mis en moest Feyenoord noodgedwongen het UEFA Cup-toernooi verlaten.

Nancy heeft bekendgemaakt de toegangskaarten te koppelen aan identiteitsbewijzen zodat fans uit Rotterdam geweigerd worden. Ondanks deze maatregel wordt het moeilijk iedereen te bannen, denk bijvoorbeeld aan sponsorkaarten die niet op naam zijn. Onlineticketshop.nl is een van de vele aanbieders. Het bureau biedt kaarten voor het duel aan vanaf 159 euro per stuk.

Link: Website Onlineticketshop

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!