Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Sar traint niet mee met Oranje


13 oktober 2008 - Edwin van der Sar ontbrak vandaag op de training van het Nederlands Elftal. De recordinternational is niet geblesseerd maar werkt in het hotel een alternatief trainingsprogramma af. Van der Sar is dus gewoon inzetbaar voor het WK-kwalificatieduel van woensdag in Oslo tegen Noorwegen.

Ook Robin van Persie zou vandaag aansluiten bij de groep. De aanvaller was zaterdag nog niet inzetbaar vanwege hamstringklachten. Vandaag wordt de speler op de training van Oranje onderworpen aan een aantal testen waaruit moet blijken of Van Persie inzetbaar is tegen Noorwegen.

Bondscoach Bert van Marwijk heeft inclusief Van der Sar de beschikking over achttien spelers. Mocht Van Persie dus ook afhaken zoals in een eerder stadium Nigel de Jong en John Heitinga al deden, lijkt het erop dat er een vervanger wordt opgeroepen. Eerder moesten ook Arjen Robben, Maarten Stekelenburg, Jan Vennegoor of Hesselink, Khalid Boulahrouz en Wilfred Bouma zich al afmelden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!