Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Beloften Ajax en Feyenoord winnen


13 oktober 2008 - Er stonden vandaag een aantal wedstrijden in de groepsfase op het programma voor de beloftenelftallen. Ajax maakte hier dankbaar gebruik van door onder andere Vonk en Oleguer aan speelminuten te helpen. In Rotterdam stond op het Kasteel de derby tussen de beloften van Sparta en Feyenoord op het programma.

Jong Ajax - Jong AGOVV Apeldoorn
Ajax had de nodige Eredivisie-waardige spelers in haar beloftenelftal opgesteld. Zo mochten onder andere Evander Sno, Hans Vonk, Oleguer en Kennedy Bakircioglu minuten maken.
Het werd in Amsterdam een 4-0 overwinning voor het elftal van Adri Koster. Evander Sno nam twee goals van zijn rekening, de andere goals kwamen op naam van Stanton Lewis en Kennedy Bakircioglu.

Jong Sparta - Jong Feyenoord
Feyenoord maakte veel minder gebruik van bekende namen uit de A-selectie, ook waarschijnlijk door de vele blessuregevallen. De ploeg van Alex Pastoor speelde wel met Timothy Derijck en Danny Buijs, spelers die in Rotterdam op de nominatie staan om verkocht te worden. Het enige doelpunt van het duel werd gescoord door de Zuid Afrikaanse aanvaller Kermit Erasmus (foto). Tegenvaller bij Feyenoord was een bovenbeenblessure van de Braziliaanse middenvelder Manteiga, uit voorzorg bleef hij na rust in de catacomben achter.

Jong FC Utrecht - Jong FC Volendam
Jong FC Utrecht ging vanavond op het eigen complex hard onderuit tegen Jong Volendam dat een niveau lager acteert. Volendam won in Utrecht met maar liefst 3-1. Murat Onal en Maikel van der Werff brachten Volendam op een 2-0 voorsprong. Utrecht-aanvaller Mohammed Faouzi deed nog iets terug maar vervolgens was het toch weer opnieuw Onal die scoorde.

Jong FC Groningen - Jong De Graafschap
FC Groningen is koploper in de Eredivisie, de beloftenploeg kon vandaag veel minder overtuigen in het bekerduel met De Graafschap. Bij rust keek Groningen zelfs aan tegen een 2-0 achterstand door goals van Rifat Bugdayci (strafschop)en Mark Bloemendaal. Serdar Ozturk zou pas een klein kwartier voor tijd iets namens Groningen terugdoen. Het werd toen echter nog wel spannend, Ozturk kreeg de kans op de 2-2 maar deze werd ongedaan gemaakt door De Graafschap-doelman Stefan Postma.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!