Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente wil door met Wielaert


13 oktober 2008 - FC Twente is de onderhandelingen met Rob Wielaert gestart over het openbreken en verlengen van zijn nog doorlopende verbintenis. De Tukkers willen de centrale verdediger graag een verbeterd contract aanbieden.

In Enschede ligt een contract klaar tot en met de zomer van 2011 met een optie voor nog eens een extra jaar. De 29-jarige Wielaert is bij FC Twente bezig aan zijn derde seizoen en de club ziet hem het liefst afsluiten in de Grolsch Veste.

'Wij zien in Robbie een van de pijlers onder FC Twente', aldus voorzitter Joop Munsterman in de de papieren uitgave van Voetbal International. In augustus weigerde Twente mee te werken aan een transfer van Wielaert naar Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!