Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Atletico-PSV mogelijk niet in Madrid


14 oktober 2008 - De UEFA is voornemens Atletico Madrid zwaar aan te pakken. Vanwege een reeks aan incidenten tijden het Champions League-duel Atletico Madrid-Marseille treedt de UEFA hard op tegen de Spaanse club van John Heitinga. Mogelijk dat PSV daarom de uitwedstrijd tegen Atletico niet in Madrid zal spelen.

UEFA eist dat de Spaanse club drie Europese wedstrijden buiten het eigen stadion moet spelen, waarvan één voorwaardelijk dit met een proeftijd van vijf jaar. De wedstrijden buiten het eigen stadion moeten op 300 kilometer afstand van Madrid worden gespeeld. De UEFA beboette daarnaast ook Atletico Madrid met 150.000 euro.

Atletico Madrid heeft tot vrijdag de tijd om in beroep te gaan tegen deze sanctie. Volgens een UEFA-waarnemer was de veiligheid van de bezoekers tijdens het Champions League-duel in het geding. Daarnaast werd er melding gemaakt van racisme en agressie van de Atletico-fans. Trainer Javier Aguirre zou een speler zelfs hebben uitgescholden, hiervoor zijn twee duels schorsign geeist.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!