Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ haalt Willem II trio binnen


3 februari 2004 - Het hing al langer in de lucht. Joris Mathijsen, Kew Jaliens en Tarik Sektioui vertrekken komende zomer allemaal bij Willem II om voor het AZ van Co Adriaanse te gaan spelen. Het trio had bij Willem II een aflopend contract, zodoende kon AZ ze transfervrij vastleggen. AZ contracteerde eerder al voormalig coach Co Adriaanse, technisch directeur Martin van Geel en aanvoerder Denny Landzaat.


,,Dit is een versterking van onze selectie”, aldus directeur voetbalzaken Martin van Geel op AZ.nl. "Met de komst van drie spelers wordt onze ambitie een vaste plaats in de subtop en structureel meedoen voor Europees voetbal, vorm gegeven. Wij begeven ons op de transfervrije markt, waar iedereen zich op kan begeven, en hebben goed en snel zaken kunnen doen."

Mathijsen (23), Jaliens (25) en Sektioui (26) tekenden allen een contract voor vier seizoenen dat in zal gaan op 1 juli 2004. Volgens AZ heeft men de selectie voor volgend seizoen helemaal rond. AZ neemt geen onnodige risico's zo is de verwachting. Dure krachten als Peter Wijker en de niet uit de Europese Unie afkomstige Argentijnen Cruz Vicente en Canigia krijgen geen nieuw contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!